Acest suedez traieste drama vietii: autoritatile i-au refuzat cererea de a-si schimba numele in "Tottenham" :)

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iulie 2019, 16:56

	Acest suedez traieste drama vietii: autoritatile i-au refuzat cererea de a-si schimba numele in "Tottenham" :)

Un barbat de 39 de ani spune ca va contesta in instanta decizia autoritatilor.

David Lind, un suedez de 39 de ani din orasul Kumla, este foarte suparat dupa ce autoritatile suedeze i-au refuzat cererea de a-si schimba numele in "Tottenham".

Lind a fost unul din cei trei castigatori ai unei competitii la care s-au inscris pasionati de fotbal dornici sa isi schimbe numele dupa echipele lor preferate.

Dupa ce s-a terminat concursul, suedezul de 39 de ani a facut demersurile legale pentru a-si schimba buletinul, insa institutia care se ocupa cu evidenta populatiei i-a respins cererea.

David Lind este extrem de nemultumit si spune ca va merge in instanta sa isi caute dreptatea.

In apararea lui, barbatul de 39 de ani spune ca in Suedia sunt multi oameni care au preluat numele echipelor de fotbal preferate.

De exemplu, un suedez pe nume Jacob Guiseley Ahman-Dahlin a preluat in buletin numele echipe de liga a 6-a engleza Guiseley AFC.

"Nu inteleg de ce mi-au respins cererea, probabil sunt fani Arsenal", spune nemultumim David Lind.

Purtatorul de cuvant de la Skatteverker (institutia care se ocupa de evidenta populatiei) e explicat pentru The Guardian ca legea s-a schimbat din 2017, iar acum suedezilor le este mult mai greu sa isi schimbe numele: "Daca cineva se numeste Arsenal, de exemplu, inseamna ca si-a luat numele asta inainte de 2017".

Cine e prințul Emanuel de Liechtenstein, acuzat că a împuşcat ursul Arthur. Este nepotul celui mai bogat suveran al Europei
BRAT
Modifică setările cookies