FOTO A câștigat de patru ori UCL cu Real Madrid și s-a pozat cu Laszlo Boloni: „La o șuetă cu fostul meu antrenor”

Laszlo Boloni Raphael Varane rc lens Real Madrid Fotbal extern BREAKING NEWS! Laszlo Boloni a ajuns ajuns la un acord cu o echipa din Grecia! Cu cine va semna antrenorul roman
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Mai 2023, 16:58
Data actualizarii: Miercuri 10 Mai 2023, 17:01

Laszlo Boloni a antrenat-o pe Lens în perioada ianuarie 2011 - mai 2011.

Atunci a avut ocazia să-i fie manager și lui Raphael Varane pentru o scurtă perioadă de timp, francezul care a câștigat de patru ori trofeul Ligii Campionilor alături de Real Madrid și care evoluează în acest moment pentru Manchester United.

A câștigat de patru ori UCL cu Real Madrid și s-a pozat cu Laszlo Boloni: „La o șuetă cu fostul meu antrenor”

Raphael Varane nu l-a uitat pe Laszlo Boloni și a postat o poză pe Instagram alături de tehnicianul român, care o dirijează în acest moment pe FC Metz (pe 16 iunie 2022 a preluat trupa din eșalonul secund al Franței).

„La o bârfă cu antrenorul meu de la Lens, Laszlo Boloni. E prima dată când ne vedem după 12 ani!”, a scris Raphael Varane pe rețelele social media.

Fotografia cu Laszlo Boloni postată de Raphael Varane pe Instagram a adunat în mai puțin de o zi peste 150,000 de aprecier. Francezul a strâns de când și-a deschis contul peste 21 de milioane de urmăritori.

Cifrele lui Raphael Varane

Varane și-a început cariera fotbalistică la Lens. În 2011, Real Madrid l-a achiziționat pentru 11 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, potrivit Transfermarkt, era de patru milioane. Galacticii l-au vândut în 2021 la Manchester United pentru 40 milioane de euro, când site-urile de specialitate îl apreciau la 70 milioane.

  • Real Madrid: 360 meciuri jucate, 17 goluri marcate, 7 assist-uri
  • Manchester United: 59 meciuri jucate, 1 gol marcat, 1 assist
  • Lens: 24 meciuri jucate, 2 goluri marcate, 0 assist-uri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!