Michael Schumacher f1 Formula 1 F 1 Soția lui Schumacher a oferit noi detalii despre starea de sănătate a campionului din Formula 1: „Michael este diferit”

Veste uriașă pentru fanii lui Michael Schumacher! Va fi lansat un serial despre viața fostului pilot

Postul de televiziune german ARD va lansa un nou documentar în cinci părți despre Michael Schumacher în luna decembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 19:52
Data actualizarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 19:59

Schumacher este considerat pe scară largă unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din toate timpurile, alături de Lewis Hamilton, ambii fiind campioni mondiali de șapte ori.

Acum, fanii vor avea ocazia să obțină o privire detaliată asupra călătoriei lui Schumacher până la vârful Formulei 1 printr-un documentar lansat pentru a marca evenimentul tragic petrecut în urmă cu 10 ani, când a suferit un accident la schi.

Documentarul despre „Michael Schumacher” se va concentra pe cariera fostului pilot

Cele cinci părți ale seriei vor fi difuzate pe 28 decembrie pentru a marca un deceniu de la tragedie, potrivit planetf1.com.

Detaliile despre starea de sănătate a lui Schumacher au fost ținute strict confidențiale încă de la început. Fostul pilot suferind leziuni serioase la cap în urma unor căzături la schi în Alpii Francezi în 2013. Avocatul familiei lui Schumacher, Felix Damm, a dezvăluit de curând de ce familia lui Schumacher a refuzat să ofere date despre starea de sănătate a fostului pilot.

Avocatul a declarat că emiterea unui raport „final” a fost luată în considerare, însă ideea a căzut, deoarece familia a considerat că presa nu se va mulțumi cu doar atât. „A fost întotdeauna o chestiune de protejare a informațiilor personale, private”, a spus Damm.

Acest ultim documentar urmează filmului „Schumacher” lansat de Netflix în 2021.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!