SOCANT! Schumacher: "Am crezut ca mor dupa accidentul de la Silverstone din 1999!"

accident Michael Schumacher Silverstone F 1
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2009, 17:43
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2009, 17:50
Michael Schumacher a dezvaluit, intr-un interviu acordat televiziunii germane, ca a simtit cum inima a incetat sa-i mai bata dupa un violent accident la Grand Prix-ul Marii Britanii din 1999, de pe circuitul de la Silverstone.

"Am simtit cum frecventa cardiaca se diminua si, dintr-odata, inima mea incetat complet sa bata. Totul a devenit negru. Am crezut atunci ca asa trebuie sa simti cand treci in lumea de dincolo", a declarat Schumacher intr-un interviu ce va fi difuzat, marti seara, de canalul public ZDF.

Schumacher si-a fracturat piciorul drept si a lipsit de la urmatoarele sase Grand Prix-uri dupa Marele Premiu de la Silverstone, cand, aflat la volanul monopostului sau Ferrari, a lovit violent o bariera de securitate.

"Nu stiu cat timp am fost plecat si daca a fost vorba de un simplu lesin sau de o stare de soc. Stiu ca inima mea a incetat sa mai bata. Cel putin asa am simtit", a mentionat Schumacher, care a calificat acest accident drept o "experienta interesanta".

Pe de alta parte, "Schumi", care a implinit 40 de ani la 3 ianuarie, a repetat ca nu intentioneaza sa revina in Formula 1. "Am facut acest lucru 16 ani si nu mai am motivatie", a explicat germanul, care ocupa, de la retragerea din 2006, un post de consilier la Ferrari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!