F 1

Imagini cu Michael Schumacher, publicate in premiera de familia sa. Legenda din Formula 1 nu a mai fost vazuta de nimeni in afara de apropiati din 2013

Familia lui Michael Schumacher a publicat un interviu sustinut de acesta cu doar doua luni inainte de accidentul din 2013, de pe o partie de schi din Franta.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Noiembrie 2018, 22:00
Data actualizarii: Miercuri 21 Noiembrie 2018, 22:05

In interviu, publicat pe pagina lui oficiala, Michael Schumacher vorbeste despre cea mai emotionanta victorie a sa, despre cariera lui sau despre cat de solicitanta este Formula 1 din punct de vedere fizic.

"Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult in acei ani a fost, cu siguranta, Mika Hakkinen. A luptat minunat si a avut o viata privata stabila", spunea el in cadrul interviului.

Michael Schumacher a adaugat, insa, ca idolul sau sportiv nu a fost un pilot de Formula 1, ci jucatorul de fotbal Toni Schumacher, un fost portar care a jucat si pentru nationala Germaniei.

Interviul a fost realizat pe 30 octombrie 2013, iar doua luni mai tarziu, pe 29 decembrie, Schumacher a suferit teribilul accident pe partia Meribel.

El a stat luni buni in coma.

In 2015, Schumacher a fost transportat la o locuinta a familiei, unde a avut parte de tratament din partea unei echipe private de medici.

CITESTE SI

Modifică setările cookies