Gerard Depardieu se face presedinte la FIFA! ROL ISTORIC jucat de cel mai tare actor din istoria Frantei:

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 16:35
Gerard Depardieu se face presedinte la FIFA! ROL ISTORIC jucat de cel mai tare actor din istoria Frantei:

In ianuarie, Gerard Depardieu s-a intâlnit cu Sepp Blatter, actualul presedinte al FIFA, care il invitase pe starul francez sa asiste la ceremonia de inmânare a trofeului Balonul de Aur 2012.

Actorul francez Gérard Depardieu il va interpreta pe Jules Rimet, fondatorul primei Cupe Mondiale la fotbal, din 1930, si fost presedinte al Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), au anuntat, joi, reprezentantii editurii Editions du Passage.

Romancierul Jean-Paul Delfino si cineastul Frédéric Auburtin vor scrie scenariul acestui film, al carui titlu provizoriu este "F2014", au precizat reprezentantii aceleiasi edituri.


Filmarile pentru acest proiect cinematografic despre cea mai mare federatie sportiva din lume, creata in 1904, vor debuta in iunie 2013 si vor avea loc in Europa, Africa si America de Sud, cu un an inainte de urmatoarea Cupa Mondiala, care se va derula in Brazilia.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuti actori francezi pe plan international si are la activ peste 100 de filme in care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix", insa in ultima vreme a tinut prima pagina a ziarelor din motive care nu au legatura cu cariera artistica.

Gérard Depardieu a câstigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere in cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", si un premiu Globul de Aur, pentru rolul sau din filmul "Cartea verde".

Recent, actorul francez a fost prezent in România pentru a participa la filmarile pentru lungmetrajul "Condamnat la viata", de Bogdan Dreyer, care au fost realizate la Sighisoara, Saschiz, Bucuresti si Mogosoaia. Filmul a fost lansat in cinematografele românesti pe 14 martie.

Năsui: Marţi lansăm schema de despăgubire pentru industria HoReCa
BRAT
Modifică setările cookies