Mourinho a FIERT doua luni, iar acum a rabufnit: "Am dovezi clare ca a fost BLAT!" Antrenorul Realului acuza FIFA de implicare:

Autor: Sport.ro
Marti 19 Martie 2013, 17:27

	Mourinho a FIERT doua luni, iar acum a rabufnit: "Am dovezi clare ca a fost BLAT!" Antrenorul Realului acuza FIFA de implicare:

Mourinho a dat o declaratie surprinzatoare la postul de televiziune portughez RTP

La doua luni de la gala de la Zurich, cand au Messi a primit al patrulea Balon de Aur consecutiv, iar Vicente del Bosque a fost ales antrenorul anului, Jose Mourinho a rabufnit si a vorbit de un aranjament, despre care FIFA avea toate informatiile.

Premiile oferite de publicatia fanceza France Football, in colaborare cu FIFA, ar fost stabilite inainte de voturi, sustine antrenorul portughez.

"Am fost sunat de cateva persoane care mi-au spus ca, desi m-au ales pe mine, voturile lor s-au dus spre altcineva. Aveam informatii ca asa se va intampla, tocmai de aceea am decis sa nu particip la eveniment."

"FIFA a fost de vina pentru aceste nereguli in alegerea celui mai bun antrenor al anului. A fost o mare problema de transparenta. De fapt, FIFA stia de aceste nereguli, dar a ales sa nu intervina", a declarat Mourinho la televiziunea RTP, citata de publicatia spaniola Marca.

Dezvăluiri din noaptea alegerilor locale. Pandele, soțul lui Firea, s-a supărat și l-a sunat pe Orban
BRAT