INCREDIBIL! Actorul Gerard Depardieu face legea in Liga I! Ce idee i-a dat lui Dragomir! Unde se muta campionatul romanesc:

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Ianuarie 2013, 19:43
INCREDIBIL! Actorul Gerard Depardieu face legea in Liga I! Ce idee i-a dat lui Dragomir! Unde se muta campionatul romanesc:
Dragomir ameninta cu o schimbare istorica in Liga I.

"De ce sa ceara fotbalistii cetatenie rusa, pot merge cluburile aici, in Bulgaria, ca e langa noi, si au taxe mici bulgarii. Trebuie discutat cu noul guvern. Categoric vom gasi intelegere. Daca moare sportul, moare tara. Si asa avem o tara bolnava, asta ar mai trebui sa dispara si sportul.

Vom avea intalnire cu membrii guvernului, dar numai dupa Adunarea Generala a ligii, sa vedem ce pozitie au cluburile. Nu fac nimic fara aprobarea Adunarii Generale. O sa dispara fotbalul profesionist in viitor, va spun de acum”, a declarat Dragomir pentru Mediafax.

Reactia lui Dragomir a venit in contextul in care cluburile de fotbal vor fi obligate sa incheie contracte colective de munca cu fotbalistii, urmand a plati catre stat taxele si impozitele in conformitate cu legile existente.

Recent, actorul francez Gerard Depardieu a renuntat la cetatenia franceza in favoarea celei ruse din cauza impozitelor imense de 75%. 

România, la un pas de scenariul prevăzut în caz de dezastre. Spitalele nu mai fac față
BRAT

Modifică setările cookies