Vrea sa le ia UN BLOC in care sa doarma!!! Cauta cazare pentru 90 de oameni dupa ce a aflat drama prin care trec. Gestul fantastic al lui Keita Balde

Vrea sa le ia UN BLOC in care sa doarma!!! Cauta cazare pentru 90 de oameni dupa ce a aflat drama prin care trec. Gestul fantastic al lui Keita Balde

Keita Balde, jucatorul lui Monaco, a anuntat ca vrea sa inchirieze o cladire intreaga pentru a gazdui 90 de muncitori care dorm pe strazi.

Jucatorul senegalez a anuntat recent ca a vrut sa plateasca cazarea la 200 de muncitori, la mai multe hoteluri din oras, dar a fost refuzat.

O cladire nelocuita din cartierul Mariola ii va gazdui pe acesti muncitori. Impreuna cu un activist local, Nogay Ndiaye, el a pus toate detaliile la punct. Fostul jucator de la Inter a declarat intr-un live pe Instagram ca nu vrea sa se opreasca aici si ca planuieste ca inchirieze inca o cladire.

"Cel mai important este caminul. Sper ca se vor usura lucrurile. Eu sunt responsabil sa ii ajut", a declarat Balde.

Ndiaye a explicat ca aceasta este o solutie provizorie si ca majoritatea hotelurilor si spatiilor de cazare din Lleida au refuzat sa ii gazduiasca pe muncitori chiar daca Balde voia sa plateasca banii in avans.

"Va fi o solutie pe jumatete deoarece orasul nu ne-a oferit mai multe oportunitati. Exista pensiuni si case care nu doresc sa gazduiasca persoane de culoare, iar aceasta este o mare insulta adusa oamenilor", a explicat Ndiaye.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia le-a distrus afacerile. Multe restaurante și cafenele, de vânzare
BRAT