GALERIE FOTO S-a despărțit de soție după ce s-a scris că a înșelat-o cu Wanda Nara! Nevasta lui a numit-o „vacă” pe fosta lui Icardi 

Wanda Nara Keita Balde Simona Guatieri Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 18:11
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 18:07

Wanda Nara (36 ani) a fost în centrul controverselor în ultimul an. 

Modelul argentinian s-a despărțit și împăcat în repetate rânduri de Mauro Icardi, de care ar fi decis să divorțeze în toamnă. Ulterior, cea care i-a fost agent fotbalistului a apărut într-un clip alături de un rapper argentinian, în ipostaze extrem de sexy, iar despre ea s-a scris că ar fi avut o aventură cu Keita Balde, jucător de la Spartak Moscova, care este și căsătorit. 

Soția jucătorului, Simona Guatieri, a postat un mesaj dur pe rețelele sociale după apariția zvonurilor, în care o jignea pe Wanda, fără să îi rostească numele, deși jucătorul negase informațiile. „Ei trăiesc din asta. Există femei serioase, sensibile, sincere, senzuale...ce bine miros femeile astea curate! și apoi sunt femeile pe care în italiană le numim vaci”, a scris Simona pe Instagram atunci. 

Jucătorul acuzat că de infidelitate s-a despărțit de soție 

La câteva săptămânu de la apariția scandalului, Keita Balde și Simona Guatieri au renunțat să se mai urmărească pe Instagram, semn că relația s-a deteriorat, informează Mundo Deportivo. Mai mult, zvonurile au fost „întărite” și de imaginile de la aniversarea lui Balde, care a sărbătorit singur împlinirea vârstei de 28 de ani, în absența soției. 

Mai mult, Simona nu i-a transmis niciun mesaj public prin care să îl felicite, iar fanii au început să speculeze. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!