PERICOL la Cluj! UEFA a luat o decizie in cazul meciului Pandurii - Pacos! Ce a anuntat observatorul

Cluj Arena Pacos Ferreira Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Decembrie 2013, 14:38
Data actualizarii: Joi 12 Decembrie 2013, 14:59

Panica inaintea ultimului meci european al romanilor din acest sezon!

14:50 Pandurii - Pacos se joaca. Organizatorii au primit recomandari sa puna nisip in zonele inghetate ale gazonului. Calitatea suprafetei va fi asemanatoare celei de la Galata - Juventus!

14:00 Victoria promisa de Pandurii cu Pacos Ferreira ar putea sa fie interzisa de UEFA! Portughezii se tem ca gazonul inghetat de pe Cluj Arena le va pune viata in pericol jucatorilor, astfel ca au solicitat interventia UEFA. Sefii lui Pacos cer ca instalatia de incalzire subterana sa fie pornita de urgenta pentru ca suprafata sa fie practicabila!

Altfel, portughezii vor ca meciul sa fie amanat! Cererea li se pare exagerata oficialilor de la Pandurii, insa decizia finala apartine UEFA, anunta 'A Bola'. Observatorul partidei, alaturi de o comisie UEFA si de reprezentantii echipelor au intalnirea decisiva la ora 16:00!

Jucatorii si membrii staff-ului de la Pacos s-au plans ieri ca terenul de pe Cluj Arena e inghetat si ca nu pot evolua in asemenea conditii. Instalatia de incalzire a gazonului nu a fost pornita, desi stadionul beneficiaza de aceasta facilitate. La ora inceperii jocului, 20:00, temperatura anuntata la Cluj e de minus un grad.

Ramai pe www.sport.ro pentru toate detaliile!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!