Europa League

Sumudica a povestit ce s-a intamplat la finalul meciului de la Londra: gest superb facut de Slaven Bilic la vestiare si un mesaj genial transmis lui Sumi :)

Sumudica a devenit "omul negru" pentru croatul Slaven Bilic, dupa ce l-a eliminat pentru al doilea an consecutiv din Europa. Astra a dat lovitura pe stadionul Olimpic din Londra, in fata a circa 60 de mii de spectatori, si s-a impus cu 1-0 in fata lui West Ham.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 August 2016, 17:57
Data actualizarii: Vineri 26 August 2016, 18:10

Giurgiuvenii au sarbatorit pentru al doilea an la rand o calificare la Londra. Astra a batut-o din nou pe West Ham, iar Sumudica l-a eliminat pe Slaven Bilic din Europa.

Antrenorul Astrei a declarat ca a trait una dintre cele mai puternice emotii din viata sa, dar a si povestit un moment superb petrecut la finalul partidei.

Sumudica a dezvaluit ca Slaven Bilic i-a asteptat pe jucatorii Astrei la vestiare si i-a felicitat pe fiecare in parte. Apoi i-a transmis: "Sper sa nu mai picam cu voi".

"Si pe mine m-a frapat gestul lui Slaven Bilic. Nu a intrat la cabine dupa meci. A ramas pe hol si a asteptat toata echipa Astrei, inclusiv pe mine, pentru a ne felicita. Asta trebuie sa ne dea de gandit.

La sfarsit ne-am imbratisat, el m-a felicitat si inainte sa intre in vestiar mi-a zis: "Sper ca la anul sa nu vadem tot cu voi". La noi este alta mentalitate si tocmai de-aia vreau sa ma bucur de acest moment. E cea mai fericita zi din viata mea.

West Ham este o echipa mult peste nivelul nostru si eu le doresc mult succes in Premier League", a spus Sumudica la Digisport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies