Steaua a plecat in Olanda: "Castigam si stergem infrangerea cu Dinamo!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Octombrie 2010, 11:05

Stelistii inca mai spera la calficarea in primavara europeana, insa pentru asta au nevoie de o victorie cu Utrecht. "Si un egal ne ajuta la calificare" spune Narcis Raducan. Utrecht - Steaua e joi, de la ora 20.00, in direct la ProTV si pe www.sport.ro!

"Este un meci foarte important din mai multe puncte de vedere. Sunt foarte importante punctele. Avem de sters rezultatul din partida cu Dinamo, avem sansa unei revansa dupa doar cateva zile.

Este un meci cu miza mare pentru ambele echipe, avem sperante ca ne putem califica mai departe. Si un egal ne ajuta la calificare. Lacatus nu se gandeste la egal, dar consideram si acest rezultat pentru ca intalnim o echipa puternica. Jucatorii se gandesc la meciul cu Dinamo, dar usor-usor se sterge acest meci.

Discut tot timpul cu jucatorii, ei sunt pregatiti pentru orice critica, si-au asumat acest risc in momentul in care au venit la Steaua. Apostol mi-a zis ca nu are nicio problema, se pregateste cat mai bine pentru a nu mai avea parte de critici. Eu nu pot sa comentez ce zice patronul, e normal sa aibe si el un punct de vedere. Baietii sunt constienti ca sunt expusi la critici dupa un rezultat negativ cu o rivala" a declarat Narcis Raducan la plecarea Stelei spre Olanda.

Peste 12.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24h. 51 de reacții adverse minore
BRAT

Modifică setările cookies