Mesaj EMOTIONANT de la Mihai Nesu pentru clubul la care a jucat ultima data! Care a fost reactia oficialilor lui Utrecht

Mesaj EMOTIONANT de la Mihai Nesu pentru clubul la care a jucat ultima data! Care a fost reactia oficialilor lui Utrecht

Mihai Nesu nu a uitat clubul la care a evoluat in ultimii ani ai carierei sale fotbalistice. 

FC Utrecht a implinit 50 de ani, iar fostul fundas a transmis un mesaj emotionant pentru clubul batav, pentru care a evoluat in perioada 2008-2011. 

"Felicitari pentru sarbatorirea a 50 de ani de existenta! Sunt foarte fericit ca am facut parte putin din istoria voastra. Salutari din Romania si sincere felicitari pentru Frans van Seumeren (n.r. patronul lui Utrecht), care a ajutat clubul in momente foarte dificile", a spus Nesu. 

Mesajul i-a emotionat foarte tare pe oficialii olandezi, patronul echipei stapanindu-si cu greu lacrimile. De-a lungul timpului, Utrecht a cucerit un singur titlu si 3 Cupe ale Olandei, cea mai recenta in urma cu 16 ani. 

In mai 2011, la un antrenament al lui FC Utrecht, Mihai Nesu a suferit o accidentare oribila, dupa ce un coleg a cazut peste el la un duel aerian si i-a provocat o fractura in zona vertebrelor cervicale. El a ramas paralizat de la gat in jos, dar a dat dovada de o vointa incredibila si de foarte multa putere, fiind un exemplu pentru toti. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies