Lovin nu mai vrea la Steaua: "Obiectivul meu e Bundesliga" Ce porecla are la 1860:

Florin Lovin Steaua Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2010, 19:16
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2010, 19:19

Lovin este bucuros ca a reusit sa prinda un loc la TSV 1860 Munchen, insa viseaza sa ajunga sa joace in Bundesliga. Fostul stelist a vorbit despre viata sa in Germania si planurile de viitor pe care le are.

“Nu prea simt ca sunt departe de casa avand in vedere ca sotia mea ceste aici. Traim intr-un oras care este incredibil de verde, foarte multe parcuri si chiar avem unde sa ne umplem timpul liber.

Nu m-as mai intoarce in tara ca sa-mi continui cariera. As vrea sa-mi termin aici cariera, pentru ca e o liniste aici pe care acasa nu o gasesti.

Obiectivul principal este sa joc in prima liga, ori cu echipa ori sa printr-un transfer

Rivalitatea dintre 1860 si Bayern este total diferita fata de cea dintre Dinamo si Steaua. E un fel U Cluj- CFR , pana acum si U Cluj a fost in liga a doua. Nu prea se simte pentru ca in general fanii lui 1860 sunt oameni in varsta, chiar trecuti de 70 de ani poate, iar cei ai lui Bayern sunt mai tineri.

Toti de aici imi spun Flo de la Florin, probabil e mai simplu.

Cand am venit aici aveam ceva probleme la Steaua inclusiv cu suporterii , cu patronul si am mai avut ceva aferte din Rusia, dar visul meu a fost sa joc la o echipa din vest. Nu-mi pare rau deloc chiar daca este liga a doua", a spus Lovin intr-un interviu acordat pentru ProTv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!