Gabi Muresan ASA Targu Mures Vasile Miriuta Europa League

Scandal la ASA dupa meciul cu St Etienne! Muresan s-a luat de Miriuta: "A gresit tactica!" / "O sa am o discutie privata cu el"

ASA Targu Mures 0-3 Saint Etienne | Gabi Muresan a refuzat sa dea mana cu Miriuta in momentul schimbarii, iar la finalul partidei a criticat tactica antrenorului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 23:30
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 23:42

"Am gresit tactica, am jucat cu cinci mijlocasi si n-am fost in stare sa-i blocam. N-am reusit sa ne aparam, n-am facut bine faza defensiva. Niciunui jucator nu ii place sa fie schimbat, dar eu n-am niciun conflict cu nimeni. E fix problema lui Miriuta ca m-a schimbat", a spus Gabi Muresan la finalul partidei.

Capitanul ASA-ului a refuzat sa dea mana cu Vasile Miriuta la schimbarea din minutul 67, fapt care l-a deranjat pe antrenor.

"O sa discut cu Muresan la vestiare si o sa-l intreb de ce nu a dat mana cu mine si de ce a sutat in sticla. Dar asta e problema noastra interna, nu vreau sa o discutam la televizor."

"In seara asta am primit o lectie de fotbal, dar nu este o scuza faptul ca noi nu am reusit sa ne ridicam la nivelul francezilor. Trebuie sa recunoastem ca Saint Etienne este o palarie mult prea mare pentru noi.", a spus Miriuta la DigiSport.

Returul se joaca joia viitoare la Saint Etienne.

Modifică setările cookies