Ianis Zicu ASA Targu Mures Astra Europa League

Hamouma ne-a spus pa-pa! Trei goluri dementiale, aplaudate chiar si de fanii mureseni: ASA Targu Mures 0-3 Saint Etienne

Returul se joaca joia viitoare, in fata a peste 40.000 de francezi fanatici.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 20:29
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 22:49

Astra si ASA Targu Mures joaca in aceasta seara meciuri teribile pentru calificarea in playoff-ul Europa League. De la ora 21:00, vicecampioana Romaniei o intalneste pe teren propriu pe Saint Etienne, iar Astra joaca in deplasare cu West Ham de la ora 21:45.

West Ham - Astra nu este televizat, dar poate fi urmarit livetext pe site-ul sport.ro.

Plecat de la ASA fara sa fie platit pentru parcursul excelent din sezonul trecut, Ianis Zicu a tinut sa transmita un mesaj de sustinere pentru fosta sa echipa, inainte de primul meci european in Targu Mures dupa o pauza de peste 40 de ani.

"Astazi, inainte de acest meci foarte important cu Saint Etienne, ma gandesc la fostii mei colegi de la ASA Targu Mures si le tin pumnii. Chiar daca acum evoluez la Poli Timisoara si iubesc acest oras, astazi voi tine cu targmuresenii mei dragi.", a scris Zicu pe Facebook.

Zicu a explicat si modalitatea prin care si-a reziliat contractul cu ASA.

"Am ajuns un acord pana la urma, am primit 20% din restantele pe care le aveam la ei, urmand ca restul sa imi fie platit in momentul in care vor fi virate echipei drepturile de televizare. In viata, oamenii trebuie ajutati atunci cand trec prin perioade dificile si eu am inteles acest lucru."

 

Astăzi, înainte de acest meci foarte important cu Saint Etienne, mă gândesc la foștii mei colegi de la ASA Tîrgu Mureș ș...

Posted by Zicu Ianis on Thursday, July 30, 2015
Modifică setările cookies