Probleme de COMUNICARE la Steaua! Rusescu anunta: "Puteam sa joc din primul minut!" Galca: "Trebuia sa-mi spuna mai clar"

Probleme de COMUNICARE la Steaua! Rusescu anunta: "Puteam sa joc din primul minut!" Galca: "Trebuia sa-mi spuna mai clar"

Dinamo Kiev 3-1 Steaua / Rusescu a jucat doar 8 minute la Kiev, dar a marcat singurul gol al ros-albastrilor in Ucraina. 

Rusescu s-a accidentat la umar in meciul cu Astra, insa atacantul spune ca putea sa intre din primul minut la Kiev. Galca spune ca nu a stiut situatia lui Rusescu, cel care trebuia sa ii exiplice mai clar ca e apt 100%! 

Fanii Stelei l-au cerut pe Rusescu mai repede in teren, insa acesta a intrat doar in locul pedepsitului Stanciu, introdus pe teren dupa pauza si inlocuit in minutul 82. 

Rusescu a revenit la Steaua sa-si relanseze cariera, dar e dezamagit de faptul ca joaca prea putin. 

"Puteam sa intru de la inceput, dar asa a decis antrenorul. Eu imi doream mai mult. Accidentarea de la umar nu e grava, dar nici usoara. Sunt dureri normale pentru aceasta situatie.

Lucrurile nu se complica pentru noi, avem calificarea in buzunar. Urmeaza niste meciuri pe care trebuie sa le castigam pentru ca jucam pe National Arena, cu 50.000 de oameni in tribuna, care fac diferenta. Ne doream mult sa plecam cu punct sau puncte de la Kiev", a declarat Rusescu dupa meci.

Antrenorul Stelei, Costel Galca, spune ca Rusescu nu a fost clar atunci cand i-a comunicat antrenorului sau starea exacta de sanatate dupa accidentarea din meciul cu Astra.

"Eu l-am vazut, ii vad in fiecare zi, am vorbit si cu el, poate daca raspunsul lui era mai clar, alta ar fi fost decizia mea", s-a aparat Galca.

Nu e prima data cand Galca are probleme de comunicare cu oamenii de la Steaua. Chiar presedintele Argaseala a declarat ca antrenorul Stelei

"Galca nu are abilitatea comunicarii, in presa a iesit altceva decat tot ce a vrut sa spuna. Asta mi-a zis Galca, care m-a sunat de patru ori ieri. El nu stie sa spuna cu subiect si predicat ce are de zis, presa a speculat asta. Galca iese la conferinte de presa doar cand e obligat. Trebuie sa intelegem, nu toti antrenorii au abilitatea de a vorbi", a declarat Argaseala dupa o conferinta de presa in care antrenorul Stelei a lasat sa se inteleaga ca Steaua are nevoie de un manager ca MM Stoica si ca jucatorii transferati in aceasta vara nu au fost adusi la cererea sa. 

Era altul rezultatul cu Rusescu din primul minut? (6670 voturi)
 
Da
79.07%
5274 voturi
 
Nu
20.93%
1396 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies