Politia neaga baltile de sange de la metrou si fanii casapiti!

Autor: Sport.ro
Sambata 22 August 2009, 13:58
Politia neaga baltile de sange de la metrou si fanii casapiti!

Politia infirma incidentul de la metrou de joi seara cand mai multi fani ai lui Dinamno au fost batuti in Piata Romana.

Nu mai vor batai! Vezi ce masuri iau dinamovistii pentru meciul cu CFR!
Fanii lui Dinamo, umpluti de sange de fanii Stelei la metrou!

O persoana a postat un mesaj pe site-ul dinamomania.net, in care precizeaza ca suporteri ai echipei Dinamo ar fi fost "casapiti", joi seara, de fani stelisti, in metrou la Piata Romana si ca s-ar produs "balti de sange" in urma altercatiei. Informatia a fost preluata de mass-media, dar comisarul Ciocan a declarat sambata, pentru Mediafax, ca, in urma verificarilor, nu exista dovezi privind producerea unui astfel de incident.

"In legatura cu evenimentele despre care s-a scris in mass-media ca ar fi avut loc la statia de metrou Piata Romana, precizez ca la Politia Capitalei nu au fost inregistrate incidente.

Dupa cercetarile efecutate, pot sa infirm ca au avut loc astfel de incidente. Nu exista urme de sange, nu exista plangeri sau martori si nici sesizari ale spitalelor cu privire la persoane ranite. De asemenea, inregistrarile camerelor video de supraveghere de la metru nu releva niciun incident. A fost un singur apel la 112, iar politistii s-au urcat intr-o garnitura de metru la Piata Unirii, in care se afla un grup de suporteri galagiosi, dar acestia nu au provocat niciun incident, coborand la statia Brancoveanu", a declarat Ciocan.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei invita persoanele care au dovezi sau care au fost martore la un asemenea conflict sa se adreseze Politiei: "Invit pe oricine are dovezi in acest sens sa se adreseze Politiei Capitalei. In Bucuresti, in afara Stadionului Dinamo - pentru ca Politia nu are cometente in interiorul arenelor - nu au existat incidente".


 

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies