Profil de HULIGAN! Vezi cine sunt cei care o pot exclude pe Dinamo din Europa!

Autor: Sport.ro
Sambata 22 August 2009, 08:43

Spun ca vor sa sustina echipa insa ii distrug sansele in Europa si ii determina pe actionari sa ameninte cu desfiintarea clubului. 27 de "fani" dinamovisti au fost identificati dupa nebunia de la meciul de joi, insa doar unul are dosar penal.

Turcu: "Daca vom fi suspendati, Dinamo se desfiinteaza!"
Borcea l-a facut praf pe seful galeriei: "Sa fiti nemultumiti la voi acasa!"

Teribilist, cu studii, provine din familie buna si usor influentabil – acesta este portretul robot al indivizilor care in nebunia momentului au navalit pe teren la meciul cu Slovan Liberec si pot determina excluderea lui Dinamo din Europa!

Potrivit unei analize facute de ProSport  majoritatea huliganilor nu provin, paradoxal, din familii dezorganizate sau cu probleme.

"Foarte multi dintre suporterii care provoaca violente pe stadioane au un grad ridicat de scolarizare , de la absolventi de liceu, la absolventi de facultati si masteranzi”, spune Marius Militaru, purtator de cuvant al Jandarmeriei.

“Pe stadion ei au impresia ca se afla sub umbrela anonimatului si ca nu pot fi identificati. Spiritul acesta gregar ii face sa nu aiba teama de repercusiuni si sa se comporte violent”,  mai spune Marius Militaru.

Acesta spune ca sunt doua tipuri de huligani - liderii - "cei care au recunoscut ca au fost ajutati cu bani, cu deplasari, dar si cu alte facilitati si s-a creat senzatia ca sunt protejati” si - cei condusi - "tinerii care sunt impinsi in fata si accepta din teribilism!"
 

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies