Pandurii a dat lovitura! Un atacant de 1,5 milioane de euro a semnat cu vice-campioana Romaniei! Pe cine au adus de la Sporting Lisabona:

Marti 03 Septembrie 2013, 07:30
Pandurii a dat lovitura! Un atacant de 1,5 milioane de euro a semnat cu vice-campioana Romaniei! Pe cine au adus de la Sporting Lisabona:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pandurii Targu Jiu, reprezentanta Romaniei in Europa League, a reusit sa puna mana pe un jucator cotat la 1,5 milioane de euro! Diego Rubio a venit imprumut la Pandurii de la Sporting Lisabona!

“Am semnat in seara asta cu un jucator de la Sporting Lisabona, international chilian, are 21 de ani, are si cetatenie germana. Se numeste Diego Rubio. E imprumutat un an si avem optiune de cumparare. O sa-i plateasca si Sporting o parte din salariu.

Aveam nevoie de concurenta pentru Matulevicius si suntem in negociri si cu altii, sa vedem ce mai putem sa facem pana maine(astazi), cand se incheie lista UEFA. Misiunea si imputernicirea mea de la Cristi Pustai este sa-i caut atacanti”, a spus Condescu la Dolce Sport.

Diego Rubio are 3 selectii in nationala statului Chile si a jucat 19 partide in sezonul trecut pentru Sporting, marcand un gol

Pandurii va juca in grupele Europa League cu Fiorentina, Dnepr si Pacos Ferreira.

BRAT