Intariri pe ultima suta de metri! Pandurii isi iau 3 fotbalisti din Portugalia si Olanda! Transferurile cu care vor sa iasa din grupele Europa League:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 19:31

	Intariri pe ultima suta de metri! Pandurii isi iau 3 fotbalisti din Portugalia si Olanda! Transferurile cu care vor sa iasa din grupele Europa League:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Pandurii Targiu Jiu, echipa senzatie a Romaniei in preliminariile Europa League, cauta sa se intareasca in vederea participarii in grupele competitiei, presedintele Marin Condescu spunand ca e foarte aproape sa aduca trei jucatori.

"Eu sunt in Portugalia acum, in pline negocieri, si, cel mai probabil, in mai putin de doua ore vom finaliza transferurile a doi atacanti de perspectiva.

Unul este francez, unul de alta natie. Ii vom lua pe amandoi, dar nu va pot furniza acum detalii pentru ca mi-e frica sa nu apara altcineva pe ultima suta si sa mi-i ia.

Suntem la nivelul discutiilor legate de comisioanele impresarilor, dar nu cred ca vor fi probleme", a spus Condescu la Digi.

De asemenea, presedintele gorjenilor a anuntat ca va aduce si un inlocuitor pentru Dan Nistor, plecat la Evian.

"Daca totul se va rezolva cu bine aici, marti voi ajunge in Olanda.

Acolo suntem interesati de un numar 10, jucator de a doua divizie, dar cu el situatia nu este la fel de strasanta precum cu acesti atacanti ceruti de Pustai", a adaugat acesta.

Orban prezintă în Parlament raportul privind măsurile adoptate pentru limitarea răspândirii COVID-19
BRAT