Muresan: "Nu am facut o figura frumoasa in Europa League! Avem oferte pentru jucatori!"

Autor: Sport.ro
Joi 17 Decembrie 2009, 00:30

Presedintele CFR-ului Iuliu Muresan s-a aratat trist pentru ca echipa sa nu a reusit sa termine faza grupelor din Europa League cu o victorie!

"Am prins o zi mai slaba. Am vrut sa terminam cu o victorie dar asta este! E bine ca suntem sus in campionat. Toti jucatorii se gandeau mai mult la vacanta decat la meci. A fost o diferenta clara de valoare intre noi si ei. Putem sa avem cateva rezultate bune, dar valoarea echipelor noastre este sub a celor din Europa.

Mi-ar fi placut sa facem mai multe puncte in Europa League. Merita riscul pentru campionat! Acum ne vom concentra pe campionat unde suntem principalii favoriti. As fi penibil sa contest ceva la acest meci.

A fost un an bun pentru noi. Am luat doua trofee. Ma doare ca am ratat Champions League. Nu vom da amenzi pentru un joc mai slab. Nu conteaza banii, ci faptul ca nu am facut o figura prea frumoasa in Europa League. Nu facem curatenie de iarna , dar probabil vor pleca 2-3 jucatori care nu au dat randament. Vor veni la fel 2-3 jucatori. Avem oferte pentru jucatori, insa pana nu se concretizeaza nu vreau sa vorbesc" a spus Iuliu Muresan la Sport.ro!
 

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT