Miracolul se VEDE senzational din Portugalia! "Nu ne-ati dat sanse, acum ne-am calificat!" Reactie GENIALA de la Pandurii!

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 01:14

	Miracolul se VEDE senzational din Portugalia! "Nu ne-ati dat sanse, acum ne-am calificat!" Reactie GENIALA de la Pandurii!

Braga 0 - 2 Pandurii | Calificarea miraculoasa a inceput bucuria inca din Portugalia. Braga nu a avut ce face in fata gorjenilor!

"Inca o data am avut dreptate. Eu v-am zis ca ne calificam! Ne-am batut joc de cateva ocazii, nu cred totusi ca au fost mai buni decat noi, nu putem zice ceva ca am avut noroc. Am jucat ce trebuie!

Cred ca mintea lui Eric a fost la cei care l-au pacalit cu telefoanele, cu transferuri, in fine, ma bucur pentru echipa! Ciucur ne-a adus doua calificari!

La tragerea la sorti nu aveam sanse, uite ce am realizat acum, la prima noastra participare in Europa! Cota noastra va creste, suntem doar o mana de oameni, ma bucur ca am reusit sa fim pe trei fronturi.

Daca acum vom avea intelegerea sa facem rapid inca 2-3 transferuri, atunci avem si sanse in grupe", a spus Marin Condescu, la Sport.ro

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Dragnea și-ar putea afla sentința astăzi. Decizia luată de noul procuror DNA
BRAT