Miracolul se VEDE senzational din Portugalia! "Nu ne-ati dat sanse, acum ne-am calificat!" Reactie GENIALA de la Pandurii!

Vineri 30 August 2013, 01:14

	Miracolul se VEDE senzational din Portugalia! "Nu ne-ati dat sanse, acum ne-am calificat!" Reactie GENIALA de la Pandurii!

Braga 0 - 2 Pandurii | Calificarea miraculoasa a inceput bucuria inca din Portugalia. Braga nu a avut ce face in fata gorjenilor!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

"Inca o data am avut dreptate. Eu v-am zis ca ne calificam! Ne-am batut joc de cateva ocazii, nu cred totusi ca au fost mai buni decat noi, nu putem zice ceva ca am avut noroc. Am jucat ce trebuie!

Cred ca mintea lui Eric a fost la cei care l-au pacalit cu telefoanele, cu transferuri, in fine, ma bucur pentru echipa! Ciucur ne-a adus doua calificari!

La tragerea la sorti nu aveam sanse, uite ce am realizat acum, la prima noastra participare in Europa! Cota noastra va creste, suntem doar o mana de oameni, ma bucur ca am reusit sa fim pe trei fronturi.

Daca acum vom avea intelegerea sa facem rapid inca 2-3 transferuri, atunci avem si sanse in grupe", a spus Marin Condescu, la Sport.ro

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT