Sa credem in minuni! Petrolul, Astra si Pandurii viseaza la grupele Europa League! Petrolul - Swansea se vede in direct la ProTV, ora 20.30!

Joi 29 August 2013, 08:23

	Sa credem in minuni! Petrolul, Astra si Pandurii viseaza la grupele Europa League! Petrolul - Swansea se vede in direct la ProTV, ora 20.30!

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Petrolul, Astra si Pandurii viseaza in continuare la calificarea in grupele Europa League, chiar daca rezultatele din meciurile tur au fost dezamagitoare.

Cosmin Contra le-a tinut jucatorilor un discurs mobilizator in vestiar: "Putem reusi o revenire miraculoasa cu Swansea. Deviza e: YES WE CAN! say yes we can! Nu vreau sa intram pe teren si sa zicem, ba e sigur, nu avem nicio sansa! Va fi stadionul arhiplin, va fi o atmosfera extraordinara, ne vor impinge de la spate."

De asemenea, Ploiestiul a fost impanzit de afise "Noi credem ca se poate", iar suporterii vor umple in aceasta seara pana la refuz tribunele stadionului Ilie Oana.

Programul meciurilor:

►Astra - Maccabi Haifa, ora 19.00 (in tur: 0-2)

►Petrolul - Swansea, ora 20.30 (in tur: 1-5)

►Braga - Pandurii, ora 22.30 (in tur: 1-0)

Citeste si:

Europa League

BRAT