Sa credem in minuni! Petrolul, Astra si Pandurii viseaza la grupele Europa League! Petrolul - Swansea se vede in direct la ProTV, ora 20.30!

Autor: Sport.ro
Joi 29 August 2013, 08:23

	Sa credem in minuni! Petrolul, Astra si Pandurii viseaza la grupele Europa League! Petrolul - Swansea se vede in direct la ProTV, ora 20.30!

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Petrolul, Astra si Pandurii viseaza in continuare la calificarea in grupele Europa League, chiar daca rezultatele din meciurile tur au fost dezamagitoare.

Cosmin Contra le-a tinut jucatorilor un discurs mobilizator in vestiar: "Putem reusi o revenire miraculoasa cu Swansea. Deviza e: YES WE CAN! say yes we can! Nu vreau sa intram pe teren si sa zicem, ba e sigur, nu avem nicio sansa! Va fi stadionul arhiplin, va fi o atmosfera extraordinara, ne vor impinge de la spate."

De asemenea, Ploiestiul a fost impanzit de afise "Noi credem ca se poate", iar suporterii vor umple in aceasta seara pana la refuz tribunele stadionului Ilie Oana.

Programul meciurilor:

►Astra - Maccabi Haifa, ora 19.00 (in tur: 0-2)

►Petrolul - Swansea, ora 20.30 (in tur: 1-5)

►Braga - Pandurii, ora 22.30 (in tur: 1-0)

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT