Mesajul războinic îndreptat de Mario Camora spre Steaua Roșie. Meciul e pe Pro TV și pe www.sport.ro, de la 22:00

Mario Camora CFR Cluj Steaua Roșie - CFR Cluj Steaua Rosie Belgrad Europa League Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 09:52
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 09:59

CFR Cluj întâlneşte, azi, de la ora 22:00 (LIVE pe Pro TV și www.sport.ro), în deplasare, formaţia sârbă Steaua Roşie Belgrad, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului Europa League.

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, luni seara, într-o conferinţă de presă, că presiunea din meciul cu Steaua Roşie Belgrad din play-off-ul Europa League o vor resimţi numai adversarii, el precizând că formaţia sa nu are nimic de pierdut.

Mario Camora: "Toată presiunea este la ei!"

 

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, ştim că Steaua Roşie Belgrad este sub o mare presiune. Dar noi suntem pregătiţi, este ultima noastră şansă de a merge în Europa League (n.r. - în grupele Europa League). Dar, după cum am spus, presiunea este toată la ei, noi nu avem nimic de pierdut. De ce? Pentru că Steaua Roşie este o echipă care era obişnuită să joace în Champions League, a făcut chiar un egal cu Liverpool. Însă în ţara noastră foarte puţine echipe sunt obişnuite să joace în cupele europene", a afirmat fundaşul stânga.

Mario Camora: "Va fi un meci echilibrat"

 

"Noi gândim pozitiv şi vrem să trecem mai departe în Europa League, nu ne gândim la Conference League. Trebuie să fim însă şi realişti, pentru că va fi un meci greu cu o echipă bună. Pentru că s-a văzut ce au făcut ceilalţi (n.r. - celelalte reprezentante ale României în cupele europene). Această dublă manşă va avea două meciuri foarte grele. Înainte conta golul în deplasare, dar din sezonul ăsta nu mai contează. Vom face totul pentru a ne califica, suntem conştienţi că va fi un meci echilibrat", a adăugat Camora.

Internaţionalul român susţine că Steaua Roşie Belgrad nu este diferită de Young Boys Berna, formaţie care a eliminat CFR Cluj din Champions League.

"Mă aştept la o atmosferă foarte frumoasă, aici, la Belgrad, este o tradiţie, dar sper eu după ce începe meciul presiunea să o simtă numai ei şi spectatorii să ne aplaude pe noi la final. Din ce am analizat, Steaua Roşie Belgrad nu este aşa diferită de Young Boys. Poate e o diferenţă la viteză în atac, dar din punct de vedere al calităţilor tehnice nu sunt diferite. Noi suntem obişnuiţi să nu se amâne meciurile din campionat înaintea celor din Europa. Ei au amânat meciul... Din păcate, prin faptul că nu amânăm arătăm că nu vrem nicio echipă românească să meargă mai departe în cupele europene", a explicat Mario Camora.

Agepres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!