Identificat IMEDIAT dupa meci! Anuntul Craiovei despre suporterul care i-a dat arbitrului cu bricheta in cap

Identificat IMEDIAT dupa meci! Anuntul Craiovei despre suporterul care i-a dat arbitrului cu bricheta in cap

Meciul dintre Craiova si Honved a fost intrerupt jumatate de ora dupa ce arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a fost lovit de o bricheta aruncata din peluza.

Oficialul Craiovei Marcei Popescu spune ca responsabilii de securitate ai stadionului au identificat persoana care a pornit nebunia pe Oblemenco. Popescu nu se asteapta ca CSU sa piarda meciul cu 3-0, dar e constient ca urmeaza sanctiuni dure ale UEFA pentru olteni.

"Suntem la prima abatere. Stiu ce masuri se iau, de sanctiuni nu scapam, dar sunt evenimente reprobabile. Te gandesti ca totul este in regula si apar lucruri d-astea care te atunca in aer. Este o lectie. Sunt deficiente de organizare, deficiente de educatie. E inadminisibil ca la tine acasa ai tai sa provoace asemenea pagube morale, de imagine si tot felul. Nu se poate ca dupa un asemenea spectacol sa ajungi la asemenea nebunii.

Brigada a ezitat cat a ezitat, dar si-a luat inima in dinti si a dat drumul la meci, considerand ca nu sunt vinovati toti cei 25 000 de spectatori prezenti la stadion si miile de fani care vedeau partida la TV. Este o lectie pe care trebuie sa o invatam si noi. Arbitrii nu trebuie sa gaseasca motivul de a opri jocul. Degeaba platim noi amenzi, daca nu exista o putere a exemplului. Din ce am vorbit eu cu cei de la paza, deja au identificat persoana care a aruncat o petarda", a spus Popescu la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Persoanele care vin în România din ţări "verzi" nu vor mai sta în izolare. Ce reguli ni se aplică nouă în alte țări
BRAT