FCSB - RAPID VIENA, in direct la PRO TV | Stelistii joaca pe bani grei returul de la Bucuresti! Cat poate primi fiecare jucator daca echipa lui Dica obtine calificarea
Joi 30 August 2018, 09:14

FCSB - RAPID VIENA, in direct la PRO TV | Stelistii joaca pe bani grei returul de la Bucuresti! Cat poate primi fiecare jucator daca echipa lui Dica obtine calificarea

PRO TV transmite joi meciul dintre FCSB si Rapid Viena, de la 21:30.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

FCSB trebuie sa revina de la scorul de 1-3, cat a fost rezultatul din turul play-off-ului Europa League disputat la Viena, pentru a reusi calificarea in grupele competitiei. 

Meciul de pe National Arena are, pe langa miza calificarii, si o latura financiara importanta. 

Stelistii nu au primit pana acum nicio prima dupa meciurile disputate in Europa, fie ca vorbim despre meciul cu Rudar Velenje sau cel cu Hajduk Split. 

Daca se califica in grupe, FCSB se poate trezi cu venituri de peste 10 milioane de euro, iar Becali are de gand sa recompenseze calificarea, scrie Gazeta Sporturilor. 

Fiecare jucator va putea incasa o prima maxima de 30.000 de euro, totul in functie de minutele pe care le-a jucat in aceste preliminarii. 

Dintre stelisti, cele mai multe minute petrecute pe teren le are Balasa (460), urmat de Balgradean si Planic (450), Pintilii (412), Gnohere si Benzar (360) si Teixeira (351). Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”