Vineri 31 August 2018, 09:28

Faza dementiala a lui Rusescu in prelungiri cu Rapid Viena! Cum a vrut sa le DISTRUGA planul austriecilor: le-a furat tactica! VIDEO  

FCSB a castigat cu 2-1 in retur cu Rapid Viena insa a pierdut cu 3-4 la general si a ratat calificarea in grupele Europa League.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

O faza curioasa a avut loc pe National Arena in prelungirile partidei. FCSB incerca sa dea golul care sa duca partida in prelungiri si punea presiune pe poarta austriecilor. Raul Rusescu, cel care a intrat inainte de pauza si a pasat la golul lui Mihai Roman, ratand apoi si cea mai mare ocazie din repriza secunda, a fost in prim-plan.

Rusescu a observat cum un bilet trimis de antrenorul celor de la Rapid Viena, Goran Djuricin, era pasat intre jucatorii echipei pentru a ajunge la capitanul echipei, Stefan Schwab. Inainte ca acesta sa citeasca ce scria, Rusescu i l-a furat!

Din pacate pentru FCSB, momentul nu le-a oferit un avantaj iar Rapid Viena este echipa care merge in grupele Europa League.