FCSB - MLADA, JOI LA PRO TV | Situatie incredibila pentru adversara din Europa League! Motivul pentru care au fost nevoiti sa-si amane meciul de campionat

FCSB - MLADA, JOI LA PRO TV | Situatie incredibila pentru adversara din Europa League! Motivul pentru care au fost nevoiti sa-si amane meciul de campionat

FCSB putea sa treaca printr-o situatie similara.

Mlada Boleslav este adversara FCSB-ului in turul 3 preliminar al Europa League. Clubul din Cehia a reusit sa castige in deplasarea din Kazahstan cu Ordabasy cu scorul de 3-2 si s-a calificat dramatic cu 4-3 la general. Dupa meci insa, jucatorii celor de la Mlada au trecut prin mari emotii!

Initial, cei de la Mlada trebuiau sa revina in Cehia imediat dupa partida, joi noapte. Insa avionul nu a putut decola din cauza unor probleme ale sistemului de navigatie al aeronavei! Jucatorii Mladei au revenit in Cehia abia vineri dupa-amiaza. Ei le-au solicitat celor de la Federatia din Cehia si oficialilor celor de la Teplice, urmatoarea adversara din campionat, sa se amane partida!

Toate partile au ajuns la un acord astfel ca Mlada nu va mai juca vreo partida pana la meciul de joi cu FCSB, partida transmisa in direct de Pro TV de la 21.30.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT