Elvetienii continua RAZBOIUL cu FIFA care o poate duce pe Otelul in Europa League! "Blatter e TERORIST ca Gaddafi!"

Autor: Sport.ro
Duminica 18 Decembrie 2011, 13:53
Elvetienii continua RAZBOIUL cu FIFA care o poate duce pe Otelul in Europa League! "Blatter e TERORIST ca Gaddafi!"

Elvetienii anunta ca nu vor lua masuri impotriva lui Sion si vor depunde plangere penala impotriva "coruptului" Blatter.

Cei de la Basel au aflat ieri cu stupoare ca si-ar putea pierde locul din optimile Champions League. Manchester United ar urma sa joace in locul lor cu Bayern iar Otelul sa joace cu Ajax in Europa League.

"Noi suntem primele victime, dar nu avem ce sa facem. Suntem ca intr-o masina si asteptam sa nu se produca un accident. Ar fi teribil sa ne excluda din Champions League, ce vina avem noi?" au comentat oficialii lui Basel.

Mai vehement a fost seful lui FC Sion, clubul din cauza caruia FIFA vrea sa excluda toate echipele elvetiene din competitiile internationale. In februarie, Elvetia are meci amical programat cu Argentina. Acesta ar putea fi anulat la comanda sefilor fotbalului mondial.

"Anuntul FIFA e un act terorist comandat de Blatter, oameni nevinovati vor suferi din cauza lui. E ca atunci cand Gaddafi dobora avioane cu bombele sale. Noi vrem sa depunem plangeri penale impotriva sefilor FIFA, sunt corupti. Blatter vrea sa candedieze pentru un nou mandat, mi-a spus ca nu renunta si vrea sprijin" a declarat seful lui Sion, Christian Constantin.

Nici sefii federatiei elvetiene nu vor sa ia masuri impotriva lui Sion, asa cum le-a ordonat FIFA. "Ca sa facem asta ar trebui sa incalcam propriile regulamente, e o nebunie" au comentat acestia in Blick.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT