VISUL Otelului, distrus de FIFA! Man United ramane in Europa League! Sanctiunea INCREDIBILA primita de echipa lui Ogararu:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Ianuarie 2012, 12:15

	VISUL Otelului, distrus de FIFA! Man United ramane in Europa League! Sanctiunea INCREDIBILA primita de echipa lui Ogararu:

Varianta cu Otelul in Europa League si Manchester United in Liga Campionilor nu va avea loc

FIFA nu va sanctiona Federatia Elvetiana de Fotbal (ASF), aceasta luand masurile cerute in cazul FC Sion, grupare vinovata pentru ca a transferat jucatori in ciuda unei interdictii in acest sens, a anuntat forul international intr-un comunicat, informeaza AFP.

Decizia a fost luata la 5 ianuarie, de Comitetul de Urgenta al FIFA, care a apreciat ca ASF "a indeplinit cererile fixate de Comitetul Executiv al FIFA la sedinta sa din 16 decembrie 2011".

Comitetul Executiv al FIFA a dat termen ASF pana la 13 ianuarie 2012, cerand retragerea a trei puncte sau o infrangere prin forfait pentru fiecare meci din sezonul 2011/12, in cursul caruia cel putin unul din cei sase jucatori vizati a fost folosit.

FIFA a amenintat ASF cu suspendarea daca nu sunt luate aceste decizii, astfel ca, in 30 decembrie, elvetienii au decis sa retraga 36 de puncte echipei FC Sion.

Sursa: Mediafax

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT