De Telegraaf: "Ajax se va califica in primavara europeana in Romania lui Tarzan!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2009, 11:08
De Telegraaf: "Ajax se va califica in primavara europeana in Romania lui Tarzan!"

De Telegraaf a titrat inaintea meciului cu Timisoara din Europa League ca Ajax joaca in Romania lui Tarzan si are nevoie de un punct in ultimele doua jocurile pentru a merge in primavara europeana.

"Situata in vestul Romaniei, Timisoara e locul nasterii antrenorului Stefan Covaci, fost tehnician al lui Ajax. Tot aici a vazut lumina zilei si fostul inotator si actor Johnny Weismuller, interpret al personajului Tarzan. Un punct din Romania, de atat are nevoie Ajax. E nevoie de un punct in ultimele doua jocuri pentru a ierna in Europa League", a scris De Telegraaf, care prezinta si echipa probabila a olandezilor:

Stekelenburg- Silva, Alderweireld, Vertonghen, Van der Wiel - De Zeeuw, Aissati, Enoh - Suarez, Pantelici, Sulejmani.

Publicatia Het Parool a scris ca "Ajax poate iesi din iarna europeana" daca obtine cel putin o remiza la Timisoara.

Elf Voetbal a notat ca "Ajax e aproape de primavara Ligii Europa". "Ajax poate rezolva totul in Romania. Dupa acel 0-0 cu Timisoara de la Amsterdam, Ajax a dat in campionat un adevarat recital de goluri, un bombardament la poarta. Pentru Timisoara, e totul sau nimic. Ajax ramane vigilenta, romanii pot fi distrugatori pe contraatac, vezi experienta traita de Sahtior Donetk", a comentat sursa citata.

Timisoara - Ajax, din etapa a cincea a grupei A a Ligii Europa are loc miercuri seara, de la ora 22.05, si va fi transmis de Sport.ro.

 

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT