Pantelici: "Timisoara este buna, dar noi suntem Ajax si e de ajuns!"

Autor: Sport.ro
Marti 01 Decembrie 2009, 15:51

Atacantul lui Ajax, Marko Pantelici, a declarat ca echipa sa nu se multumeste niciodata cu un rezultat de egalitate si ca va face tot posibilul pentru a castiga partida cu Timisoara, din Liga Europa.

"La fiecare meci noi ne dorim victoria si sa luam cele trei puncte puse in joc. Acelasi lucru il vom incerca si la partida de maine. Nu suntem niciodata multumiti sa obtinem doar un punct dintr-un meci si vom face tot ce ne sta in putinta sa aratam ca noi suntem Ajax si vom incerca sa castigam. Daca se va intampla sa fie egal atunci asta este, mergem mai departe", a spus Pantelici.

Atacantul gruparii olandeze a precizat ca partida care se va disputa pe stadionul Dan Paltinisanu va fi diferita fata de cea din Olanda, cand cele doua echipe au terminat meciul la egalitate, scor 0-0: "

Timisoara are o echipa buna si puternica, iar noi am ratat foarte multe ocazii in martida de la Amsterdam. Din cauza ineficacitatii noastre nu am reusit sa invingem in acel meci. Maine va fi un alt meci, jucam pe terenul Timisoarei, cu suporterii ei in tribune. Totusi, aceste aspecte nu conteaza pentru noi, deoarece stim ceea ce vrem si trebuie sa ne facem treaba cat mai bine".

Ajax a sosit, marti, in jurul orei 13.00, pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara.

Timisoara - Ajax Amsterdam se va disputa miercuri, de la ora 22.05, in direct la Sport.ro.

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT