De la el vine "PERICOLUL" in meciul CFR-ului din Bulgaria! Jucatorul de MILIOANE al lui TSKA SOFIA care si-a compromis cariera cu o ORGIE sexuala

De la el vine "PERICOLUL" in meciul CFR-ului din Bulgaria! Jucatorul de MILIOANE al lui TSKA SOFIA care si-a compromis cariera cu o ORGIE sexuala

Adalberto Penaranda e un atacant venezuelean de 23 de ani care a fost filmat recent in ipostaze compromitatoare.

Considerat la un moment dat o mare speranta a fotbalului, sud-americanul a fost cumparat in 2016 de Watford de la Udinese, englezii platind aproape 10 milioane de euro pentru un jucator care apoi n-a mai confirmat, fiind imprumutat prin diverse locuri. Asa s-a intamplat si acum, TSKA Sofia, adversara de azi a CFR-ului in Europa League, reusind sa-l achizitioneze pe Adalberto sub forma de imprumut.

In vara acestui an, Penaranda revenise in proprietatea lui Watford dupa un sezon in Belgia, la Eupen, dar a comis o gafa in viata privata care l-a costat mult.

Mai precis, el a aparut pe retelele de socializare in timpul unei petreceri sexuale cu mai multe femei, imagini de la orgia respectiva fiind filmate de un prieten al fotbalistului si publicate in sectiunea "story" de pe Instagram.

Ca urmare, sefii clubului Watford l-au trimis pe Penaranda la echipa a doua pana la inceputul lunii octombrie, cand atacantul a ajuns la TSKA Sofia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies