CHELSEA - ARSENAL 4-1 | Sarri, momentul serii! Antrenorul care "sudeaza" tigara dupa tigara pe banca, a venit pregatit la premiere :)

CHELSEA - ARSENAL 4-1 | Sarri, momentul serii! Antrenorul care "sudeaza" tigara dupa tigara pe banca, a venit pregatit la premiere :)

Chelsea a invins-o cu 4-1 pe Arsenal in finala UEFA Europa League, disputata aseara la Baku, in Azerbaijan.

Chelsea a castigat din nou Europa League. Formatia antrenata de italianul Maurizio Sarri s-a impus cu 4-1 in fata rivalei londoneze Arsenal. Pentru Sarri ar putea fi ultimul meci pe banca albastrilor, presa italiana anuntand ca el urmeaza sa treaca la Juventus! De asemenea, finala UEL de aseara a fost ultimul meci si pentru Eden Hazard in tricoul lui Chelsea.

Sarri a oferit momentul serii


Maurizio Sarri este recunoscut pentru faptul ca fumeaza "ca un turc". El nu se poate abtine nici macar pe banca tehnica, in timpul meciurilor. Desi nu are voie, italianul "sudeaza" tigara dupa tigara la meciurile cu mare presiune.

La finala Europa League, Sarri s-a abtinut timp de 90 de minute, dar la final a scos "premiul". El a mers pe podiumul de premiere si a scos un trabuc cubanez, spre amuzamentul fotbalistilor sai.





VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies