CHELSEA - ARSENAL 4-1 | Sarri, momentul serii! Antrenorul care "sudeaza" tigara dupa tigara pe banca, a venit pregatit la premiere :)

Chelsea Arsenal Europa League finala Maurizio Sarri Europa League CHELSEA - ARSENAL 4-1 | Sarri, momentul serii! Antrenorul care "sudeaza" tigara dupa tigara pe banca, a venit pregatit la premiere :)
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2019, 09:56
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2019, 10:02

Chelsea a invins-o cu 4-1 pe Arsenal in finala UEFA Europa League, disputata aseara la Baku, in Azerbaijan.

Chelsea a castigat din nou Europa League. Formatia antrenata de italianul Maurizio Sarri s-a impus cu 4-1 in fata rivalei londoneze Arsenal. Pentru Sarri ar putea fi ultimul meci pe banca albastrilor, presa italiana anuntand ca el urmeaza sa treaca la Juventus! De asemenea, finala UEL de aseara a fost ultimul meci si pentru Eden Hazard in tricoul lui Chelsea.

Sarri a oferit momentul serii


Maurizio Sarri este recunoscut pentru faptul ca fumeaza "ca un turc". El nu se poate abtine nici macar pe banca tehnica, in timpul meciurilor. Desi nu are voie, italianul "sudeaza" tigara dupa tigara la meciurile cu mare presiune.

La finala Europa League, Sarri s-a abtinut timp de 90 de minute, dar la final a scos "premiul". El a mers pe podiumul de premiere si a scos un trabuc cubanez, spre amuzamentul fotbalistilor sai.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!