Gigi Becali Steaua VfB Stuttgart Europa League

Becali e IDOL in Germania: "Auz', normal ca vorbesc NON STOP despre mine aia! Ma imbrac bine, fac glume!" Ce rezultat asteapta la Stuttgart

Becali a plecat sa vada Steaua castigand in Germania. Reghe i-a promis victorie la primul meci tare al sezonului in Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Septembrie 2012, 13:17
Data actualizarii: Joi 20 Septembrie 2012, 20:28

Patronul Stelei s-ar multumi cu un scor minim. Nu vrea sa se faca de ras in fata CFR-ului, care a castigat ieri in Liga, 2-0 cu Braga.

Becali spune ca n-are emotii la Stuttgart. Va fi tensionat doar la jocurile care decid calificarea in primavara europeana.

"Sper sa batem macar cu 1-0, sa nu rada de noi Paszkany si Muresan. Nu stiu eu prea mare lucru despre Stuttgart, e normal ca ei sa stie despre mine, auzi! Eu nu-s ca milionarii lor, sunt diferit, normal ca au auzit de mine. Sunt pus pe glume, ma imbrac bine! Sincer sa fiu, daca as fi pus sa aleg intre o victorie cu Stuttgart si una cu Rapid, as alege Rapid! N-am emotii diseara, am doar la calificari. Probabil in ultimele doua meciuri o sa simt ceva mai puternic", a spus Becali.

Modifică setările cookies