Ovidiu Perianu FCSB Europa League

A FOST SAU N-A FOST?! Perianu, agatat in careul advers! Arbitrul a vazut simulare si i-a dat galben

In minutul 14, FCSB a cerut penalty dupa o cadere in careu a lui Perianu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2020, 21:03
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2020, 21:31

Arbitrul azer Agayev, foarte bine plasat, a considerat ca pustiul de 18 ani a simulat si i-a dat galben! Reluarile TV au aratat ca Perianu a fost impiedicat in careu, desi este evident si faptul ca a fortat obtinerea unei lovituri de la 11 metri prin modul in care a plonjat din contra.

  • A FOST SAU N-A FOST?! Perianu, agatat in careul advers! Arbitrul a vazut simulare si i-a dat galben

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!