7000 de BARBARI schimba istoria unui stadion LEGENDAR! Bilbao scoate DIAVOLUL din Europa! Stirea care-l scoate din minti pe Ferguson

Athletic Bilbao Manchester United Sir Alex Ferguson Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Martie 2012, 17:23
Data actualizarii: Miercuri 07 Martie 2012, 17:33

Europa se pregateste de REVOLUTIE. Bascii de la Bilbao vor s-o scoata pe United din Europa! Super meciul din Europa League e LIVE la Sport.ro si pe www.voyo.ro joi seara, de la 22:00!

Fanii lui Bilbao au cumparat 7000 de bilete pentru meciul de pe Old Trafford! Au batut deja recordul de audienta pe care o galerie straina si l-a permis pana acum pe 'Teatrul Viselor'. Bascii au cumparat 5000 de tichete chiar din Manchester, dupa ce le-au epuizat in cateva ore pe cele 2000 puse la dispozitie online.

Razboiul psihologic intre cele doua cluburi a inceput inca de acum doua saptamani! Fanii lui United au luat foc in momentul in care au aflat ca pretul unui bilet din cele rezervate pentru ei pe San Mames se ridica la 100 de euro!

Jucatorii lui United sunt 'disperati' sa ajunga pana in finala de la Bucuresti, pe care vor s-o joace impotriva rivalei Manchester City.

"E o competitie importanta si suntem disperati s-o castigam. Nu avem prea des ocazia sa jucam in Europa League, de aceea e important sa ne impunem acum. Suntem convinsi ca putem face asta si vrem sa mergem in Romania, in mai", a spus Michael Carrick.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!