ASTRA - INVERNESS, in turul II din Europa League Botosani a picat cu Spartaki Tskhinvali, in primul tur! Daca se califica, joaca cu LEGIA!
Live Blog

Tragerea Europa League

ASTRA - INVERNESS, in turul II din Europa League Botosani a picat cu Spartaki Tskhinvali, in primul tur! Daca se califica, joaca cu LEGIA!

Autor: Sport.ro
Luni 22 Iunie 2015, 14:30

Astra si Botosani si-au aflat adversarele din Europa League.

15:43 22 Jun

Astra - Inverness este duelul pentru turul II din Europa League! Lotul lui Inverness este cotat la 6 milioane de euro, iar cei mai scumpi jucatori sunt Graeme Shinnie si Aaron Doran, fiecare cu o cota de 550.000 de euro.

Scotianul John Hughes este antrenorul lui Inverness. Are 50 de ani si este un fost jucator de la Celtic.

15:40 22 Jun

FC Botosani are o sarcina incredibil de grea, daca va trece de Spartaki Tskhinvali! A picat la tragere cu Legia Varsovia

15:35 22 Jun

Acum la Sport.ro incepe tragerea in care Astra afla cu cine joaca in turul II, iar Botosani afla cu cine ar putea pica daca va trece de Tskhinvali

14:48 22 Jun

Tragerea la sorti pentru turul 2 preliminar Europa League va fi in jurul orei 15:30. Astra isi afla atunci prima adversara europeana din noul sezon.

14:47 22 Jun

Prima reactie dupa tragerea la sorti - Valeriu Iftime, finantatorul Botosaniului: "Era mai bine Gibraltar decat Georgia pentru noi" :) DETALII AICI

14:20 22 Jun

FC Botosani a picat cu Spartaki Tskhinvali, locul 4 sezonul trecut in campionatul Georgiei.

Tskhinvali este un club fondat in anul 1936, care isi joaca meciurile de pe teren propriu pe un stadion de 1535 de locuri :)

Georgienii au un lot cotat la 2,8 milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Un jucator rus si restul georgieni alcatuiesc lotul lui Tskhinvali, echipa aflata la prima aventura europeana in istoria de 80 de ani a clubului.

Tskhinvali este un oras de 30.000 de locuri, capitala a provinciei autonome Osetia de Sud.

14:09 22 Jun

Procedura pentru tragerea la sorti Europa League este inteleasa doar de Gianni Infantino :) Multe cifre, urne si bile rosii... sa mai avem putina rabdare

CLICK AICI PENTRU LIVE

12:28 22 Jun

FC Botosani este cap de serie si poate pica cu:

FC Ulisses (Armenia)
NK Celje (Slovenia)
FC College Europa (Gibraltar)
SP La Fiorita (San Marino)
AUK Broughton (Tara Galilor)
Tskhinvali (Georgia)

12:28 22 Jun

Imediat dupa tragerile la sorti pentru Champions League, cand Steaua isi va afla adversara din turul 2 preliminar, FC Botosani si Astra vor fi in urne pentru primele doua tururi din Europa League.

FC Botosani isi incepe aventura europeana din primul tur si va fi cap de serie, asa ca va avea parte de un adversar cat se poate de facil, o echipa din Estonia, San Marino, Liechtenstein sau Luxemburg.

Daca va trece de primul adversar, FC Botosani nu va fi cap de serie si in turul urmator.

Astra intra in urne pentru turul 2, unde va fi cap de serie. Printre adversarele grele se numara IFK Goteborg, Stromsgotset sau Lokomotiv Zabreb, in timp ce echipe de dorit sunt din Liechtenstein, Feroe, Malta sau Luxemburg.

ASA Targu Mures intra in competitie in turul 3 preliminar si nu isi va afla adversara la tragerile la sorti de astazi.

Meciurile din turul 1 preliminar se joaca pe 2 si 9 iulie, iar cele din turul 2 pe 16 si 23 iulie.

Tragerile la sorti pentru Europa League incep la ora 14:00 si vor fi LIVE pe Sport.ro.

Structura anului școlar ar putea fi modificată, revenindu-se la trimestre, în loc de semestre. Ce spune ministrul Educației
BRAT
Modifică setările cookies