Ziua si atacul pentru noul antrenor al Stelei! "Nu are nici liceul facut, despre ce vorbim?" Radoi este ironizat de Sorin Cartu

Ziua si atacul pentru noul antrenor al Stelei! "Nu are nici liceul facut, despre ce vorbim?" Radoi este ironizat de Sorin Cartu

Mirel Radoi a fost pus in functie la Steaua in acesta vara.

"Am vazut ca are probleme cu studiile. Daca sunt adevarate aceste probleme, nici nu are rost sa mai discutam. Daca putea sa îsi rezolve aceasta problema cu studiile, cred ca se gasea o soluţie sa îsi faca si meseria la Steaua si sa faca si scoala în acelasi timp, asa cum au facut-o si alţii.Dar, daca nu are studiile, despre ce vorbim?", a spus Sorin Cartu.

Acesta considera ca Radoi nu ar trebui sa fie antrenorul Stelei pentru ca nu are liceul terminat, ceea ce nu ii permite sa faca Scoala de Antrenori, necesara pentru a sta pe banca.

Radoi este totusi antrenorul principal al Stelei, chiar daca la meciuri acesta va figura ca team manager, pentru a putea lua loc pe banca tehnica in timpul partidelor.

Fostul capitan al Stelei a facut pasul spre antrenorat direct din postura de jucatori, neavand niciun studiu in acest domeniu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies