Simon Kjaer a vorbit despre ziua in care Eriksen s-a prabusit pe teren: "Nu voi uita niciodata acea zi"

Simon Kjaer Christian Eriksen EURO 2020 EURO Simon Kjaer a vorbit despre ziua in care Eriksen s-a prabusit pe teren: "Nu voi uita niciodata acea zi"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 21 Iunie 2021, 11:41
Data actualizarii: Luni 21 Iunie 2021, 11:56

Eriksen a fost la un pas de o tragedie in timpul meciului dintre Danemarca si Finlanda.

Danezii nu s-au impus in acel meci, insa mult mai important decat scorul de pe tabela a fost victoria lui Eriksen, care a reusit sa isi revina dupa un moment mai mult decat greu. 

Simon Kjaer, capitanul Danemarcei si unul dintre remarcatii acelui meci prin devotamentul si atitudinea sa, a vorbit despre una dintre cele mai grele zile din istoria fotbalului mondial. Toata lumea s-a oprit, nu mai conta cine castiga, importanta era doar viata lui Eriksen.

  • Simon Kjaer a vorbit despre ziua in care Eriksen s-a prabusit pe teren: Nu voi uita niciodata acea zi

"Nu voi uita niciodata acea zi. Acum Christian e bine, e cu familia lui si are nevoie de ceva timp pentru a-si reveni. Am reactionat ca o echipa, fiecare a reactionat asa cum este corect. Sunt mandru ca ne-am descurcat.

Imi place sa-i ajut pe altii, sa fiu la dispozitie. Ca echipa am avut multe conversatii, discutii, intre noi, ne-am concentrat pe lucrurile marunte si, de asemenea, pe ceea ce s-a intamplat in ultima saptamana", a spus Kjaer, conform Tuttomercatoweb.

Simon Kjaer, incercand sa o linisteasca pe iubita lui Eriksen

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!