Attila Fiola, despre gestul incredibil pe care l-a facut dupa ce a marcat in meciul cu Franta: "Am crezut ca nu a remarcat golul nostru"

Attila Fiola, despre gestul incredibil pe care l-a facut dupa ce a marcat in meciul cu Franta: "Am crezut ca nu a remarcat golul nostru"

Attila Fiola, 31 de ani, a fost "eroul" Ungariei in meciul cu Franta, scor 1-1. Fundasul stanga a reusit sa deschida scorul, dupa un contraatac.

Imediat dupa ce a marcat, Attila Fiola a vrut sa sarbatoreasca alaturi de fani, dar s-a oprit in fata mesei prezentatoarei Euro de pe Puskas Arena. Fiola a doborat o parte dintre obiectele aflate pe masa respectiva.

"Cand ma indreptam catre fani, am vazut-o pe acea doamna stand cu castile in urechi si cu privirea in jos. Am crezut ca nu a remarcat golul nostru, asa ca am lovit cu palma in masa. I-am prezentat scuzele imediat dupa acel moment", a spus Fiola, conform infostart.hu.

 

Prezentatoarea si-ar fi pierdut castile chiar in momentul in care gazdele au deschis scorul. Asa se explica faptul ca femeia a fost luata prin surprindere de gesturile jucatorilor maghiari, potrivit Nemzeti Sport.

"Cand Attila Fiola a sarbatorit golul sau de ieri, a speriat-o pe Edit Szalay, care isi cauta castile, esentiale pentru meseria sa. Ea lucreaza ca prezentatoare la Campionatul European, pe Puskas Arena", a transmis Federatia de Fotbal din Ungaria.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies