Attila Fiola EURO 2020 Franta Ungaria EURO

Reactia Federatiei din Ungaria dupa ce Fiola a speriat-o pe prezentatoarea Euro de pe Puskas Arena! Ce au spus maghiarii 

Campionatul European se vede in direct pe PRO TV si VOYO!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iunie 2021, 18:22
Data actualizarii: Duminica 20 Iunie 2021, 18:31

Atilla Fiola a fost eroul Ungariei in meciul cu Franta, dupa ce a deschis scorul fix inainte de pauza. Jucatorul a fost si protagonistul celei mai virale faze, dupa ce a mers sa sarbatoreasca golul alaturi de fani, insa s-a oprit la masa prezentatoarei Euro de pe Puskas Arena si a lovit cu palmele in masa, speriand-o pe femeie. 

Ulterior, jucatorii Ungariei au venit sa se bucure alaturi de el, navalind peste masa lui Edit Szalay, vizibil speriata initial, care insa s-a relaxat cand a realizat bucuria fotbalistilor. 

  • Reactia Federatei din Ungaria dupa ce Fiola a speriat-o pe prezentatoarea Euro de pe Puskas Arena! Ce au spus maghiarii

Federatia de Fotbal din Ungaria a postat pe contul oficial un clip in care apare Fiola cerandu-si scuze pentru momentul in care a speriat-o pe prezentatoare. 

"Cand Attila Fiola a sarbatorit golul sau de ieri, a speriat-o pe Edit Szalay, care isi cauta castile, esentiale pentru meseria sa. Ea lucreaza ca prezentatoare la Campionatul European, pe Puskas Arena", se arata in anuntul Federatiei.

Modifică setările cookies