Immobile, atacat dur dupa "simularea" de la golul Italiei! "Este jalnic si deloc amuzant"

immobile Ciro Immobile Euro Italia simulare EURO Immobile, atacat dur dupa "simularea" de la golul Italiei! "Este jalnic si deloc amuzant"
Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 03 Iulie 2021, 16:55
Data actualizarii: Sambata 03 Iulie 2021, 16:57

Atacantul italian a fost protagonistul unei faze pe care fotbalistii o fac fara jena.

Faza primului gol marcat de Nicollo Barella a fost precedata de o mingea in careu ajuns la Ciro Immobile, care a fost insa deposedat, iar atacantul a ramas intins pe gazon cerand cu vehementa interventia arbitrului si a medicilor prin gesturile repetate de durere.

Faza a continuat, iar Barella a deschis scorul, dupa ce a preluat in careu si a tras la coltul lung. Insa ceea ce a facut Immobile i-a iritat si mai tare pe fani, care l-au criticat intr-un mod dur pe retele de socializare, acuzandu-l ca este un "actor" si un "prefacut".

Mai exact, atacantul s-a ridicat imediat dupa golul Italiei, dovedind practic ca nu are nimic care necesita interventia arbitrului sau a medicilor, ci a vrut doar sa atraga atentia si sa exagereze un contact in speranta ca va obtine un penalty. Pana si celebrul Alan Shearer, fostul mare atacant englez, l-a criticat si a spus ca "este jalnic si deloc amuzant" ce a facut Immobile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!