Veste mare primită de Belgia cu doar două zile înaintea debutului la EURO 2024

Belgia Arthur Theate Jan Vertonghen Slovacia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 16:32
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 16:32

Belgia, adversara României din grupa E de la EURO 2024, va debuta la turneul final contra Slovaciei, luni, de la ora 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Cu aproximativ două zile înaintea debutului la EURO 2024, Domenico Tedesco, selecționerul Belgiei, a primit o veste bună. Doi dintre fundașii săi, Arthur Theate (24 de ani) și Jan Vertonghen (37 de ani), s-au recuperat după problemele medicale acuzate în ultimele zile și ar trebui să fie apți pentru debut.

Belgia i-a recuperat pe Arthur Theate și Jan Vertonghen înaintea debutului la EURO 2024

La Dernière Heure scrie că Vertonghen și Theate s-au antrenat normal în cursul zilei de sâmbătă, însă, pentru moment, nu este clar dacă vor fi titulari contra Slovaciei.

Vestea vine după câteva zile complicate pentru naționala Belgiei, care risca să aibă doar patru fundași valizi pentru meciul cu Slovacia, de luni. Pe lângă Theate și Vertonghen, care erau incerți, naționala lui Domenico Tedesco are în continuare probleme de ordin medical cu apărătorii Thomas Meunier și Axel Witsel

Dacă nu vor mai apărea probleme medicale, cuplul Belgiei de fundași centrali ar putea fi format din Wout Faes (26 de ani, Leicester) și veteranul Jan Vertonghen (37 de ani, Anderlecht). În cele două flancuri sunt așteptați să apară Timothy Castagne (28 de ani, Fulham) și Arthur Theate (24 de ani, Rennes).

Programul meciurilor pentru Belgia în Grupa E:

  • vs Slovacia (Frankfurt, 17 iunie, ora 19:00)
  • vs România (Köln, 22 iunie, ora 22:00)
  • vs Ucraina (Stuttgart, 26 iunie, ora 19:00)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!