Kylian Mbappe, luat la mișto de către un adversar de la EURO: "Nu mai pot de frică!"

kylian mbappe EURO 2024 Franta Jan Vertonghen EURO 2024 Kylian Mbappe / Sursa: Getty Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 09:35
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 09:35

EURO 2024 se vede la PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Înaintea confruntării dintre Franța și Belgia în optimile de finală ale EURO 2024, Kylian Mbappe a fost ținta ironiilor veteranului belgian Jan Vertonghen.

Fundașul central a minimalizat impactul potențial al superstarului francez și a sugerat că nu îi este deloc frică să îl întâlnească pe teren.

  • Kylian Mbappe

Jan Vertonghen: "Nu mai pot de frică!"

Într-un interviu acordat publicației spaniole AS, Vertonghen a fost întrebat dacă îl sperie perspectiva de a-l înfrunta pe Mbappe. Răspunsul său a fost plin de ironie:

„Dacă îmi este frică de Kylian Mbappe? Da, foarte frică (n.r. râde). Îmi este incredibil de frică de el. Nu mai pot de frică!”, a declarat Vertonghen, având în vedere experiența sa vastă de 156 de meciuri internaționale pentru Belgia.

Cifrele lui Kylian Mbappe

În ciuda ironiilor lui Vertonghen, cifrele lui Mbappe în echipa națională a Franței sunt impresionante. 

La doar 25 de ani, Mbappe este deja unul dintre cei mai prolifici atacanți francezi din toate timpurile. Cu 48 de goluri în 81 de meciuri, el se află la doar nouă goluri distanță de a deveni cel mai bun marcator all-time al Franței.

Pe lângă realizările sale individuale, Mbappe a câștigat deja două trofee majore cu echipa națională: Cupa Mondială în 2018 și UEFA Nations League în 2021.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!