FOTO Un campion mondial a reacționat după ce a văzut ce au făcut tricolorii în vestiarul de la Munchen

Philipp Lahm Allianz Arena EURO 2024 Germania Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 16:24
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 16:27

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

 

România a fost eliminată în faza optimilor de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 3-0. Aventura tricolorilor la turneul final din Germania s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii nefaste în grupă. 

După România - Olanda, pe rețelele social media au circulat imagini cu vestiarul naționalei de pe ”Allianz Arena” intact.

Numeroase publicații internaționale au reacționat la gestul superb al tricolorilor, inclusiv pe contul oficial de la EURO 2024 a apărut un mesaj de apreciere, la care a comentat și Philipp Lahm, campion mondial cu Germania în 2014 și director la EURO 2024: "Respect. Mulțumim că ați fost oaspeții noștri!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UEFA (@uefa_official)

Mesajul lăsat de România în vestiarul de la Munchen, după eliminarea de la EURO 2024

"EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Echipa Națională de Fotbal a României", a fost mesajul transmis de tricolori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!