Tudor Băluță a fost în tribune la România - Ucraina și a tras concluzia

Tudor Baluta Belgia EURO 2024 Romania Ucraina EURO 2024
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 16:30
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 16:35

EURO 2024 se vede la PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Tudor Băluță, fostul mijlocaș al Farului Constanța, a suferit o intervenție chirurgicală complicată în urmă cu patru luni, care l-a ținut afară din lotul 'marinarilor' pentru 13 meciuri.

Astfel, internaționalul român a pierdut șansa de a lupta pentru un loc la EURO 2024.

  • Tudor Baluta

Tudor Băluță: "Știam că o să fie un meci greu"

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a fost alături de tricolori, doar că din tribune.

Băluță s-a declarat emoționat și a presimșit un meci dificil. Mai mult, fostul jucător al lui Dynamo Kiev a recunoscut că știe de ce sunt capabili jucătorii 'galbeni-albaștrii', de pe vremea când evolua în Ucraina.

"A fost emoționant pentru mine. Nu am mai fost așa la un turneu final, pe stadion. Am fost coleg cu o bună parte din jucătorii din naționala Ucrainei, pe când eram la Dinamo Kiev. Stiam că o să fie un meci greu", a spus Tudor Băluță, pentru PRO TV.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
  • 22 iunie (Koln), Belgia - România 2-0 (Tielemans, De Bruyne)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Mesajul de despărțire al lui Tudor Băluță de Farul Constanța

Băluță a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, unde a mulțumit fanilor, colegilor, staff-ului tehnic și tuturor celor implicați la Farul Constanța pentru susținerea și încrederea oferită în cei doi ani petrecuți la echipă. Fotbalistul și-a exprimat mândria de a fi câștigat primul titlu din istoria clubului și a menționat că va păstra mereu amintiri prețioase legate de această perioadă.

”Dragi fariști, a sosit momentul să îmi iau rămas bun de la voi. Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei iubire, încredere, respect și sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă, uneori, în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului. Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna.

Meciul ce ne-a făcut victorioși, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat.

Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani.

Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna a doua mea casă. Vă mulțumesc din suflet”, a scris Tudor Băluță, pe rețelele sociale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!