Acuzat că a mers direct la vestiare după meciul cu Belgia, Ianis Hagi a reacționat: ”Vreau să clarific!”

Ianis Hagi Belgia EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 16:21
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 16:22

După un succes uriaș al României cu Ucraina, scor 3-0, a urmat un eșec dureros în fața Belgiei, scor 0-2.

Reacția lui Ianis Hagi după ce a fost acuzat că a mers direct la vestiare după Belgia - România 2-0

La fel ca în meciul cu Ucraina, cei aproximativ 30.000 de spectatori români au făcut din nou o atmosferă impresionantă, iar după fluierul final, jucătorii au rămas câteva minute pe teren în semn de apreciere pentru fani.

După meci, s-a vehiculat că Ianis Hagi, care a fost din nou rezervă și care a intrat pe teren abia în minutul 68, nu a rămas prea mult timp în fața fanilor români.

Fiul lui Gheorghe Hagi a reacționat printr-un mesaj adresat suporterilor postat pe contul de Facebook al echipei naționale a României.

În ultimele zile, am observat câteva articole în presă care susțin că, după meciul cu Belgia, am plecat direct la vestiar, fără să salut publicul și colegii mei. Vreau să clarific această situație și să vă asigur că aceste informații sunt complet neadevărate.

Imediat după fluierul de final, am salutat toate zonele în care se aflau suporterii români. Este foarte important pentru mine să arăt respectul și aprecierea mea pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat. De asemenea, am salutat toți colegii mei înainte de a merge la vestiar.

Pentru mine, echipa națională a României este o familie. Fiecare meci, fiecare antrenament și fiecare moment petrecut alături de colegii mei sunt de neprețuit. Publicul român este minunat și am un respect enorm pentru fiecare dintre voi. Întotdeauna am avut și voi avea respect maxim pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat.

Momentele petrecute împreună cu voi pe teren și în afara lui sunt cele mai frumoase din cariera mea. Este o onoare să port tricoul naționalei și să reprezint România în fața voastră. Fiecare strigăt de încurajare și aplauzele din partea voastră înseamnă mult pentru mine și pentru echipă.

Vă mulțumesc din sufet pentru susținerea voastră constantă și vă asigur că vom continua să luptăm pentru România, împreună, ca o adevărată familie”, a fost mesajul lui Ianis Hagi.

VIDEO Rezumatul meciului Belgia - România 2-0

Cum arată clasamentul din Grupa E

România - 3p

Belgia - 3p

Slovacia - 3p

Ucraina - 3p

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Programul meciurilor României la EURO 2024

17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

22 iunie (Koln), Belgia - România 2-0 (Tielemans, De Bruyne)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!